Somalia

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Somalia

Некретнина за продају у Сомалији

Сомалија је држава источне Африке која се налази у Африци. На северу граничи са Џибутијем, на западу са Етиопијом и на југозападу са Кенијом.

Његов главни град је Могадисху.

Ситуација на сомалијском тржишту некретнина није лака због грађанских ратова у земљи од 1991. године, али упркос томе, она је један од растућих сектора у сомалијској економији.

Ако тражите некретнину за продају у Сомалији, кључни фактори за потражњу за развојем некретнина укључују политичку стабилност која је створила повољно окружење и као резултат је привукла странце да купују некретнине за продају у Сомалији.

Различите могућности за инвестирање у сектору захваљујући расту изградње стамбених објеката и станова и других просторија.

За оне који су вољни купити некретнину за продају у Сомалији, повратак мира и формирање федералне владе донијели су стабилност економији, што значи да је подручје сигурно за дугорочне инвестиције. Влада улаже у инфраструктуру као што су путеви, жељезнице, луке и комуникациони путеви.

Најинтересантнији градови са становишта тржишта некретнина и број некретнина за продају у Сомалији су Бербера, Могадисху и Босасо.

Град Бербера је уско повезан са својом трговачком прошлошћу и град је још увијек познат као главна лука Афричког рога.

Могадисху је главни град, нуди неколико прилика за продају некретнина у Сомалији, али ситуација још није лака и понуда није широка.

 Босасо је веома живахан град, има око 700.000 становника и стално расте.

Изграђене су нове школе и инфраструктура, а Дубаи је допринио улагањем милиона долара у локални аеродром.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB